Prodajni program

Pralno-sušilni stroj GORENJE WD94141 477308

Opis izdelka

GORENJE WD 94141 pralno sušilni stroj, zmogljivost pranja 9kg, zmogljivost sušenja 6 kg, število obratov 14000 obr./min, SensoCare tehnologija, 15 programov pranja, senzor za prilagajanje porabe

Neverjetna zmogljivost - 9 kg polnitev
Novi pralni stroji Gorenje z izjemno, 9-kilogramsko zmogljivostjo so mojstri učinkovitosti, varčnosti in nežnosti hkrati. Stroj z največjo prostornino bobna v segmentu 9-kilogramskih modelov na trgu se s svojimi standardnimi dimenzijami prilega v vsak dom. Vanj lahko vložimo znatno več perila naenkrat, hkrati pa je to perilo lahko različnih barv in tkanin. Napredne programske možnosti in druge sodobne rešitve zagotavljajo, da je stroj odlična izbira tudi za pranje manjših količin perila! Zato so z vselej varčno porabo vode, energije in časa novi 9-kilogramski stroji Gorenje odlična izbira za velika in majhna gospodinjstva.

SensoCare inovativna tehnologija
Tehnologija SensoCare skrbi za to, da je vsaka vrsta tkanine oprana na njej ustrezen način. Tako vedno ustvarja optimalno kombinacijo temperature, vode, časa in hitrosti vrtenja bobna. Kadar pa oblačila potrebujejo prav posebno nego, je mogoče programe za bombaž in sintetična vlakna nagraditi z različnimi načini pranja. NormalCare oblačila pere z zanje optimalno kombinacijo vseh štirih dejavnikov, TimeCare skrajša čas pranja, AllergyCare pere z več vode in hkrati še dodatno izpira oblačila, EcoCare pa je energijsko najprijaznejši način pranja.

Total Weight control tehnologija
Senzor prilagodi vse parametre pranja količini perila v bobnu. Poraba energije in vode je tako optimalnejša, čas pranja krajši, delovanje pa občutno bolj tiho. Polna košara perila je čista in dišeča, ne glede na njegovo količino.Grelec DuraHeat
DuraHeat je nov grelec v pralnih strojih Gorenje z varnostnim sistemom za zaščito pred pregretjem. Zahvaljujoč temu, ima grelec daljšo življenjsko dobo in delovanje stroja je varnejše.Tehnične lastnosti:
- Energijski razred: A
- Polnitev pralni stroj: 9 kg
- Polnitev sušilni stroj: 6 kg
- Število obratov centrifuge: 1.400 obr/min
- Polnjenje: spredaj
- Prostornina bobna: 60 l
- LCD prikazovalnik
- Nastavitev temperature
- Prijazen zvočni signal SoftSound
- 15 programov
- Osnovni programi: Bombaž, Program volna
- Dodatni samostojni programi: Izpiranje, Ožemanje
- Intenzivno pranje
- Hladno pranje: z gumbom
- Črpalka STOP
- Prijazen zvočni signal SoftSound
- Varčni električni grelec
- 4-D omakanje
- TUŠ+JET sistem
- Zaščita pred prelitjem
- Otroška zaščita
- Zapora vrat: Elektronska
- Carbotech kad
- Letna poraba vode: 9.600 l
- Letna poraba energije: 1224 kWh
- Nivo hrupa: 77 dB(A)re 1 pW
- Nivo hrupa: 58 dB(A)re 1 pW
- Mere aparata (VxŠxG): 58,2 × 59,7 × 84,5 cm
- Mere embaliranega aparata (Š×V×G): 64,1 × 88,1 × 66 cm
- Priključna moč (max): 2.200 W
Garancija: 60 mesecev

Pooblaščeni servis

Naročilo serviserja (enotna številka za celo Slovenijo): 03/899-7000

Informacije o trgovini