Prodajni program

Sesalnik BOSCH BGL4SIL69W

Opis izdelka

Dolgotrajno odlični rezultati

Boschev sesalnik GL-40 ProSilence (BGL4SIL69W) se ponaša s QuattroPower System, ki omogoča izvrstne rezultate čiščenja ob nižji porabi energije. PowerProtect System bo poskrbel, da bodo vaši dobri rezultati čiščenja trajali dlje časa, in sicer tudi ko se napolni vrečka za prah, kar omogočajo PowerProtect tesnilne sesalne vrečke. Tako je vrečke potrebno redkeje menjati, s čimer zmanjšate svoje stroške. Za optimalno delovanje aparata se priporoča uporaba PowerProtect sesalnih vrečk, Tip G All.

Večnamensko

Sesalnik GL-40 ProSilence (BGL4SIL69W) lahko uporabite za globinsko čiščenje trdih tal s fugami in špranjami (npr. ploščice ali okrasne kamnite plošče), primeren pa je tudi za čiščenje občutljivih tal (npr. parket, laminat). V skladu z energijsko nalepko je najboljši razred učinkovitosti čiščenja na trdih tleh – razred A, medtem ko je razred učinkovitosti čiščenja na preprogi C. Boschev sesalnik ima šobo za reže in šobo za oblazinjeno pohištvo. Zahvaljujoč sistemu SilenceSound™, ki prinaša inovativne izolacijske materiale, vzmetenje motorja, optimalen zračni pretok in dodatke z znižano stopnjo glasnosti, je sesalnik izredno tih.

Higiensko in enostavno

Uporablja se PureAir higienski filter, ki skrbi za čiščejši izpušni zrak in doseže A razred emisije prahu. Ergonomski ročaj bo olajšal vaše delo, v pomoč pa vam bo tudi elektronska regulacija sesalne moči z vrtljivim regulatorjem. Pospravljanje kabla po končanem sesanju bo enostavnejše, saj se pospravi avtomatsko. Po zaslugi super lahkega in kompaktnega dizajna, bosta uporaba in shranjevanje sesalnika preprosta.

Dimenzije aparata (mm): 265×295×410 mm
Teža (kg) – samo čistilec: 4,5 kg
Indikator polnosti vrečke za prah: mehanski
Prostornina posode za prah: 4,00 l
Filter: EPA H 10
Filter/Material vrečke: flis vrečka
Navijanje kabla: avtomatsko
Frekvenca (Hz): 50 Hz
Nazivna vhodna moč (2010/30/ES): 700 W
Razred energijske učinkovitosti: A
Letna poraba energije: 28 kWh
Razred izpusta prahu: A
Razred učinkovitosti čiščenja preprog: C
Razred učinkovitosti čiščenja trdih tal: A
Glasnost: 69 dB(A)

Pooblaščeni servis

Za prijavo napak kličite enotno številko 01/5830-700.
Delovni čas klicnega centra je od ponedeljka do sobote od 7.00 do 20.00 ure.

Ob prijavi napake imejte pripravljene podatke iz tipske nalepke, ki se nahaja na ali v aparatu.

Informacije o trgovini